Om Hjerting Fasaner

Hjerting Fasaner er en lille enmandsvirksomhed som har den vision at opdrætte fasaner på den gammeldags måde. Fasan familie-sæt har jeg valgt at kalde mit koncept, der består af en skrukhøne med 20 daggamle fasankyllinger.

Hele ideen med denne form for opdræt og udsætning er at lave fasaner af så høj en kvalitet så sandsynligheden for at de klarer sig betydeligt bedre og deres evne til at reproducere sig selv er markant større end de traditionelle maskinudruget fasankyllinger.

Hos mig er det dværghønen selv der udruger et antal fasanæg. Hun giver de små fasankyllinger tryghed og varme, lære dem at æde, hun varskoer når der er fare på fære og vigtigst af alt hun giver dem den prægning fra dag 0 af som en rigtig fasanhøne ville give sine kyllinger. Netop den prægning er alt afgørende for deres evne til senere at præge deres eget afkom. Det er en forudsætning for overlevelse – reproduktion og hermed en bæredygtig udsætning.

Torben S. Sørensen

Hvis du/I går med tanken om at udsætte fasaner på den nemme, den rigtige og naturlige måde, så tøv ikke send en SMS eller skriv en mail, vælger du at slå på tråden når sæsonen nærmer sig, kniber det dog med tiden til at tale i mobilen.

Jeg tager meget gerne bestillinger ind i efteråret/vinter, så jeg er godt forberedt til den kommende sæson.

Ring i dag – telefon: 6154 5435

Navigation